top of page

Microsoft Surface pro 6, Surface Laptop 2 i Surface Slušalice

Microsoft je u utorak predstavio nove modele iz svoje Surface Pro i Surface Laptop linije.Novi modeli su osveženi novim Intel procesorima osme generacije. a u pitanju su i5 i i7 verzija.Microsoft će ovim osveženjem pokušati da bude konkurent urdjajima kao što su Macbook Pro, Huawei MateBook X kao i Dell XPS 13.

Početna cena za Surface Pro 6 je 899$ dok će verzija sa maksimalnim specifikacijama koštati 2.299$ za koji microsoft tvrdi da je 67% brži od prethodnog modela Surface Pro 5. Dizajn je ostao ne promenjen uz opciju nove mat crne boje.Na veliko iznenadjenje i ovde godine Surface Pro dolazi bez USB-C port-a.

Surface Laptop 2 takodje dobija isto osveženje sa novim i5 i i7 procesorima sa početnom cenom od 999$ pa sve do 2.699$ za verziju sa maksimalnim specifikacijama.Microsoft se odlučio da i kod ovog modela izostavi USB-C port. Pa su od portova dostupni jedan Surface Connector za napajanje, mini Display-port i jedan USB-A port.

Ono što niko nije očekivao jesu Surface bežične slušalice koje je Microsoft takodje zvanično prestavio u utorak.Slušalice su opremljene Active Noise-Canceling tehnologijom i podrškom za digitalno asistenta Cortanu.Ovim slušalicama Microsoft će pokušati da parira Bose QC35 i Apple beats slušalicama.Prodaja će početi nešto pre katoličkog božića a za par ovih slušalica biće potrebno izdvojiti 350$.

  Svidja vam se sajt? Donirajte i pomozite da sajt bude još bolji i bogatiji za čitaoce.   

PayPal ButtonPayPal Button

ITDOKTOR © 2017       Proudly created by Uros Andjelkovic

bottom of page