top of page

Samsung S10 i novi dizajn

Jedan od direktora iz Samsung kompanije, gospodin DJ Koh pre nekoliko dana je kratko govorio o novom Samsung s10 modelu. Pre nego što nastavim želeo bih da napomenem da ove reči uzmete sa malom dozom skepticizma, s'obzirom da je Samsung s10 još uvek daleko i da se promene mogu desiti u medjuvremenu iako je izvor čovek iz Samsung-a.

Dj Koh je u razgovoru sa jednom kineskom medijskom kućom najavio da bi sledeći model mogao da doživi veliku dizajnersku promenu u odnosu na s9 model kao i da će po njegovim rečima uredjaj imati fenomenalne boje. Da li je gospodin Koh mislio na boje na ekranu ili na spoljašnost uredjaja ostaje da vidimo. Poznato je da samsung izbacuje po jedan telefon iz "S" serije godišnje sa promenom dizajna na svake 2 godine. Tako da se ove reči gospoda Koh-a uklapaju u njihov koncept promene dizajna.

Takodje prema nekim izvorima, sledeći Samsung telefon biće i zadnji iz serije S bar po imenovanju, pa je vrlo verovatno da 2020. godine neće biti model S11 već će se Samsung odlučiti za neko drugo ime i broj. Galaxy S20 za 2020. godinu zvučalo bi logično, no 2020. godina je prilično daleko, a za koje ime će se Samsung odlučiti ostaje da vidimo.

bottom of page