top of page

iPhone maska koja pretvara telefon u GameBoy

Ukoliko ste ljubitelj starog dobrog Tetris-a, a pritom ste imali i Nintendo GameBoy, ovo bi mogao da bude pravi lek za vašu nostalgiju.

GameBoy case, source: Google

Na tržištu se pojavila zaštitna maska za iPhone telefone koja je i ujedno GameBoy.Maska dolazi u opcijama za iPhone 6,6s,7,7 plus, 8, 8 plus i iPhone X. Maska je izradjena od gume i plastike a dizajn je identičan kao kod GameBoy konzole.Masku napaja mala baterija koja se nalazi unutrar maske i nije vidljiva.

Maska/konzola dolazi sa 10 pre-instaliranih igrica, a neke od njih su Tetris, Tank, Snake i dr.Kompanija nije navela da li je izbor limitiran na ove 10 igrice ali je velika verovatnoća da jeste.Mada i pored toga što je broj igrica ograničen ovo je odlično rešenje za "ubijanje" vremena retro igricama.Ono što je najinteresantnije kod ove konzole/maske jeste što je ona nenametljiva odnosno možete je nositi kao običnu masku bez ikakvih problema i ne zatvarara ulaze za slušalice i punjač.

Maska dolazi u crnoj i beloj boji a cena je trenutno na popusti i iznosi 25,95$. Maska se može naručiti na njhovom web sajtu OVDE.

bottom of page