top of page

Besplatan Bitcoin cloud mining

Pre svega, šta je "Cloud Mining"?

 

Probaću da ovo uprostim što je više moguće.U suštini cloud mining se odnosi na iznajmljivanje računara za online mining, odnosno vi nemate nikakvog dodira sa fizičkim računarima.Na vama je da kupite željenu snagu računara i mining počinje istog trenutka.Različite kompanije nude različite ugovore, ponude kao i različite cene. Ukoliko niste sigurni šta je Bitcoin i kako funkcioniše, to možete saznati klikom na ŠTA JE BITCOIN?

Besplatan cloud mining?

 

Dok gotovo svakog dana dobijemo po jednu novu cloud mining kompaniju. U moru istih izdvojio bih jednu koja se izdvojila time što poklanja svojim korisnicima 100GH/s snage nakon registracije. Po danasjem kursu Bitcoin-a prema Američkom Dolaru to bi vam donosilo zaradu od 0,50$ dnevno, odnosno oko 50 Dinara svakih 24h.

Radi se o kompaniji MinerFarm, sve što je potrebno da uradite je da se registrujete klikom na LINK, unesete E-mail i željenu šifru i majnovanje može da počne. Ukoliko želite da pojačate vašu snagu računara a samim tim i zadadu to možete da uradite kroz Shop meni. Ono što je moja preporuka je da svakako ne žurite i ulažete svoj novac, već novcem koji zaradite od majnovanja, uložite dalje u pojačavanje Hash Power-a. Na ovaj način iako je zarada puno sporija, ne gubite ništa i ceo proces je "risk free".

Koliko je kompanija ozbiljna i da li će biti uspešna kao Genesis Mining (3% popust kod: "ekTAg2") ili HashFlare, ostaje da vidimo.U svakom slučaju izgleda zanimljivo i što je najbitnije bezbedno i besplatno.

bottom of page